JA1601 - GoodFriends

GoodFriends
Jóbarát az ingatlanügyekben!
Mi segítünk Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal!
Tartalomhoz ugrás
Eladó Családi ház a 16. kerület csendes részén!                                      Hivatkozási szám: JA1601
                                                                                        Referens:  Csák Roland          Hívjon most! 06309378274
Hivatkozási szám: JA1601

XVI. kerület Rákosszentmihályi csendes részén, 539 nm-es telken található 2 generációs, 155 nm-es normál állapotú, folyamatosan karbantartott családi ház 99,9 MFt-os irányáron eladó.

Az ingatlan alapvetően 2 generációs, mivel 2 szinttel rendelkezik, szintenként külön bejárattal, külön villanyórával, így kiválóan alkalmas lehet nagycsaládosoknak, vagy akár kiadásra/befektetésre is remek lehetőség. A házhoz tartozik egy nagyjából 15 nm-es melléképület, amely betonalappal rendelkezik és téglából épült, így kellően nagy helyen és biztonságosan tárolhatóak az éppen nem használt tárgyak, továbbá egy WC is kialakításra került.
A ház fűtéséről egy gázégős vegyestüzelésű kazán gondoskodik, amely bármikor beüzemelhető fatüzelésűre is, ez már nem  a legkorszerűbb fűtésmód, de a szigetelésnek köszönhetően még így is 34.000 ft körül alakul az átalány főzéssel együtt, amin ha két család osztozik, akkor igen kedvező!

A kellően nagy kert alkalmas akár 3 autó parkolására is, továbbá beépített hinta, homokozó és egyedileg épített játszóház is található, melyek garantáltan jó szórakozást nyújtanak a gyermekeinek, de talán ezeknél is kellemesebb időtöltés lehet számukra a gyümölcsfákról a gyümölcs és a lugasról a saját termésű szőlőszemek csipegetése.

A ház földszintjén találunk 2 fürdőszobát toalettel, 4 szobát, amelyekben az utcafronti ablakok kivételével, mindenhol újfajta többrétegű, hang és hőszegetelt ablakok kerültek beépítésre. Az ingatlan nemrég kapott egy 10 cm vastagságú Nikecell hőszigetelő rendszert, továbbá az elmúlt években a felújítások során, teljes egészében kicserélésre került az utcai főágig a komplett csatornarendszer, az ingatlanban a vízcsövek, illetve a villanyvezetékek újra cserélése is megtörtént, természetesen maradt néhány, az ezekkel kapcsolatos befejezetlen munkafázis, de ezek inkább esztétikailag hagynak kívánnivalót.

A ház tetőtere 65 nm hasznos területtel rendelkezik, 3 egész szoba, konyha, étkező, fürdőszoba és wc található. A szigetelésről a szarufák közötti üveggyapot gondoskodik, a tetőtér dupla falazatú, a két fal között szintén üveggyapottal szigetelt, az ablakok régiek de a feladatukat tökéletesen ellátják. A szobákban jó állapotú és kiváló minőségű parketta található, 1-2 helyen a csiszolása és lakkozása szükséges, a konyha járólappal burkolt.
Infrastruktúra kiváló! 5 percen belül Lidl, gyógyszertár, iskola, óvoda, pékség, étterem, cukrászda. A Közelben pedig a Polus center, Ázsia center, orvosi rendelő, 5 percre az M0 autópálya, de tömegközlekedéssel is mindössze maximum 20 perc az Örs Vezér tere.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!
Ingatlan Referens:
 
Csák Roland

Keressen bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!

Mindenjog Fenntartva!
Rólunk
Irodánk Budapest egész területén közreműködik, kiemelten az Északi régió III. IV. XV. és a XIII. kerületben foglalkozik ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink megfelelő segítséget kapjanak ingatlanuk eladásához illetve megvásárlásához. Ehhez részletes, mindenre kiterjedő és megbízható tájékoztatást adunk.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Szolgáltatásaink
- Irodánkban, szakértő kollégáimmal teljes körű tájékoztatást nyújtunk az Ön igényeinek megfelelően az iroda kínálatában szereplő ingatlanokról.
- Az ingatlanok helyszíni megtekintését, a lehető legrugalmasabban biztosítjuk.
- Értékesítendő ingatlanát a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb áron adjuk el.
- Díjmentes hiteltanácsadást és hitelügyintézést nyújtunk.
- CÉGÜNK JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN ÜGYFELÉNEK. Szerződések készítését is vállaljuk.
Segítünk Önnek!
A szakmai múltunk segít abban, hogy irodánk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatással álljon leendő ügyfeleink rendelkezésére.
Ügyfeleink a korrekt és megfelelő tájékoztatáson túl, tanácsokat, a jogi kérdésekkel kapcsolatban pedig válaszokat kapnak, így kötöttségek nélkül jutnak előnyhöz.

Az adás-vételi szerződésnél biztosítani tudunk olyan szaktudással és jártassággal rendelkező ügyvédeket, akik régóta, számos más ingatlaniroda adás-vételeit is bonyolítják. Hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, így az általunk írt szerződések és azokkal kapcsolatos javaslatok tartalmilag is mindig helytállóak, utólag is, a vevők és tulajdonosok kölcsönös megelégedésére.

Az ingatlanközvetítést nem franchise rendszerben végezzük, ezért nem fordulhatnak elő az ezzel járó kellemetlenségek, mint például, hogy több kolléga is mutat egyazon ingatlant. A GoodFriends ha kell, akkor más irodákkal együttműködve szélesíti látóterét, hogy az Önnek legmegfelelőbb ingatlant tudjuk bemutatni, anélkül hogy meg kellene ismerkednie a teljes ingatlanközvetítői társadalommal a saját költségén az idejét rabolva.

Forduljon hozzánk bizalommal, Mi segítünk, hogy az ingatlankeresés és értékesítés könnyed és kellemes időtöltés legyen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ingatlanreferens:  Csák Roland Péter

Mobil:           06 30/937-82-74
Segítünk megtalálni
álmai otthonát!
Vissza a tartalomhoz