HA3028 - GoodFriends

GoodFriends
Jóbarát az ingatlanügyekben!
Mi segítünk Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal!
Tartalomhoz ugrás
Hivatkozási szám: HA3028
                                          Referens:  Csák Roland          Hívjon most! 06309378274
Hivatkozási szám: HA3028

Eladó egy RITKA típusú szép lakás a III. kerületben, Óbuda kedvelt részén, Pók utcai lakótelepen, nyugodt, csendes környezetben, rendezett 12 lakásos panelház földszintjén, tehermentes, 47 nm-es 2 szobás, teraszos plusz 20 nm-es előkerttel, déli tájolású világos lakás, 54,99 MFt-os irányáron eladó.

A földszinti elhelyezkedése miatt csak egy lépcsőfok a bejáratig, nyugdíjasoknak ideális mivel nem kell lépcsőzni, továbbá mozgássérülteknek rámpa is kialakítható. Az ingatlan távfűtéssel rendelkezik, a szobákban lamináltpadló található. Az ingatlanhoz tartozik egy kellően tágas tároló is, ahová befér minden éppen nem használt tárgyunk. A szoba ablakából csendes zöld és hatalmas 20 nm-es saját előkert látványa várja a leendő lakókat.

A lakás alapvetően 47 m2-es, de a terasz felével számolva 54 m2-re növekszik, ebből adódóan tartozik hozzá egy 12.5 m2-es fedett, zárható terasz, és egy 20 m2-es kizárólagos használatú előkert is.

A Közös költség körülbelül 15000Ft/hó, mely magában foglalja a vízfogyasztást és a házzal kapcsolatos összes üzemeltetési költséget és a felújítási alapot, így a teljes rezsi költség mindössze nagyjából 29.000 forint körül tud alakulni havonta.

A lakóközösség kiváló, a ház tiszta, rendezett és folyamatosan karbantartott. A csendes park közelében található lakás kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a tömegközlekedés kiváló, mivel a HÉV és számtalan buszmegálló található pár percnyi sétára, mint például a 34,134, 106.

Számtalan bevásárlási lehetőség adódik a közelben a Tesco, Lidl, Interspar, továbbá orvos, gyógyszertár, rendelőintézet, pékség, konditerem, étterem. A lakótelepen működik egy két tannyelvű iskola, a Krúdy Gyula Általános Iskola és a Bécsi úton, a hegyoldalon található a Kastély óvoda.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal!

 Hétvégén is várjuk hívását!


Ingatlan Referens:
 
Csák Roland

Keressen bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!

Mindenjog Fenntartva!
Rólunk
Irodánk Budapest egész területén közreműködik, kiemelten az Északi régió III. IV. XV. és a XIII. kerületben foglalkozik ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink megfelelő segítséget kapjanak ingatlanuk eladásához illetve megvásárlásához. Ehhez részletes, mindenre kiterjedő és megbízható tájékoztatást adunk.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Szolgáltatásaink
- Irodánkban, szakértő kollégáimmal teljes körű tájékoztatást nyújtunk az Ön igényeinek megfelelően az iroda kínálatában szereplő ingatlanokról.
- Az ingatlanok helyszíni megtekintését, a lehető legrugalmasabban biztosítjuk.
- Értékesítendő ingatlanát a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb áron adjuk el.
- Díjmentes hiteltanácsadást és hitelügyintézést nyújtunk.
- CÉGÜNK JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN ÜGYFELÉNEK. Szerződések készítését is vállaljuk.
Segítünk Önnek!
A szakmai múltunk segít abban, hogy irodánk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatással álljon leendő ügyfeleink rendelkezésére.
Ügyfeleink a korrekt és megfelelő tájékoztatáson túl, tanácsokat, a jogi kérdésekkel kapcsolatban pedig válaszokat kapnak, így kötöttségek nélkül jutnak előnyhöz.

Az adás-vételi szerződésnél biztosítani tudunk olyan szaktudással és jártassággal rendelkező ügyvédeket, akik régóta, számos más ingatlaniroda adás-vételeit is bonyolítják. Hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, így az általunk írt szerződések és azokkal kapcsolatos javaslatok tartalmilag is mindig helytállóak, utólag is, a vevők és tulajdonosok kölcsönös megelégedésére.

Az ingatlanközvetítést nem franchise rendszerben végezzük, ezért nem fordulhatnak elő az ezzel járó kellemetlenségek, mint például, hogy több kolléga is mutat egyazon ingatlant. A GoodFriends ha kell, akkor más irodákkal együttműködve szélesíti látóterét, hogy az Önnek legmegfelelőbb ingatlant tudjuk bemutatni, anélkül hogy meg kellene ismerkednie a teljes ingatlanközvetítői társadalommal a saját költségén az idejét rabolva.

Forduljon hozzánk bizalommal, Mi segítünk, hogy az ingatlankeresés és értékesítés könnyed és kellemes időtöltés legyen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ingatlanreferens:  Csák Roland Péter

Mobil:           06 30/937-82-74
Segítünk megtalálni
álmai otthonát!
Vissza a tartalomhoz