HA3025 - GoodFriends

GoodFriends
Jóbarát az ingatlanügyekben!
Mi segítünk Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal!
Tartalomhoz ugrás
Hivatkozási szám: HA3025
                                          Referens:  Csák Roland          Hívjon most! 06309378274
Hivatkozási szám: HA3025

III. kerületben, Békásmegyeren, a hegy felőli oldalon a Pablo Neruda utcában, erkélyes, nyugodt, csendes környezetben, rendezett 12 lakásos panelház 2. emeletén, 74 nm-es 3 szobás, kitűnő elosztású, világos lakás, 59 MFt-os irányáron eladó.

A szobában jó állapotú lamináltpadló található, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlan kisebb felújításon esett át, beleértve az összes régi nyílászárókat többrétegű hang és hőszigetelt ablakokra való kicserélését, redőnnyel felszerelve, a radiátorok egyedi hőmennyiségmérővel felszereltek, ezáltal rendkívül alacsonyan tartható a rezsiköltség. A bejáratot egy több ponton záródó biztonsági ajtó védi. A konyhában található beépített konyhabútor az vételár részét képezi, továbbá a lakásban található bútorok, megegyezés kérdése.

A lakóközösség kiváló, a ház tiszta, rendezett és folyamatosan karbantartott. Az új vásárcsarnok és közösségi tér közvetlen szomszédságában található, lakás kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a tömegközlekedés kiváló, mivel több buszmegálló és a HÉV is körülbelül 5-10 percnyi sétára található. Számtalan bevásárlási lehetőség adódik a közelben a Tesco, Lidl, Interspar, továbbá orvos, gyógyszertár, rendelőintézet, pékség, konditerem, étterem.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!


Ingatlan Referens:
 
Csák Roland

Keressen bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!

Mindenjog Fenntartva!
Rólunk
Irodánk Budapest egész területén közreműködik, kiemelten az Északi régió III. IV. XV. és a XIII. kerületben foglalkozik ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink megfelelő segítséget kapjanak ingatlanuk eladásához illetve megvásárlásához. Ehhez részletes, mindenre kiterjedő és megbízható tájékoztatást adunk.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Szolgáltatásaink
- Irodánkban, szakértő kollégáimmal teljes körű tájékoztatást nyújtunk az Ön igényeinek megfelelően az iroda kínálatában szereplő ingatlanokról.
- Az ingatlanok helyszíni megtekintését, a lehető legrugalmasabban biztosítjuk.
- Értékesítendő ingatlanát a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb áron adjuk el.
- Díjmentes hiteltanácsadást és hitelügyintézést nyújtunk.
- CÉGÜNK JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN ÜGYFELÉNEK. Szerződések készítését is vállaljuk.
Segítünk Önnek!
A szakmai múltunk segít abban, hogy irodánk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatással álljon leendő ügyfeleink rendelkezésére.
Ügyfeleink a korrekt és megfelelő tájékoztatáson túl, tanácsokat, a jogi kérdésekkel kapcsolatban pedig válaszokat kapnak, így kötöttségek nélkül jutnak előnyhöz.

Az adás-vételi szerződésnél biztosítani tudunk olyan szaktudással és jártassággal rendelkező ügyvédeket, akik régóta, számos más ingatlaniroda adás-vételeit is bonyolítják. Hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, így az általunk írt szerződések és azokkal kapcsolatos javaslatok tartalmilag is mindig helytállóak, utólag is, a vevők és tulajdonosok kölcsönös megelégedésére.

Az ingatlanközvetítést nem franchise rendszerben végezzük, ezért nem fordulhatnak elő az ezzel járó kellemetlenségek, mint például, hogy több kolléga is mutat egyazon ingatlant. A GoodFriends ha kell, akkor más irodákkal együttműködve szélesíti látóterét, hogy az Önnek legmegfelelőbb ingatlant tudjuk bemutatni, anélkül hogy meg kellene ismerkednie a teljes ingatlanközvetítői társadalommal a saját költségén az idejét rabolva.

Forduljon hozzánk bizalommal, Mi segítünk, hogy az ingatlankeresés és értékesítés könnyed és kellemes időtöltés legyen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ingatlanreferens:  Csák Roland Péter

Mobil:           06 30/937-82-74
Segítünk megtalálni
álmai otthonát!
Vissza a tartalomhoz