HA3022 - GoodFriends

GoodFriends
Jóbarát az ingatlanügyekben!
Mi segítünk Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal!
Tartalomhoz ugrás
Hivatkozási szám: HA3022
                                          Referens:  Csák Roland          Hívjon most! 06309378274
Hivatkozási szám: HA3022

III. kerületben, Flórián tér közelében, a Szőlő közben, rendezett panel ház 2. emeletén, tehermentes, 68 nm-es a beépített erkéllyel számítva, 3szobás, kitűnő elosztású, világos lakás, 48,89 MFt-os irányáron eladó.

Komoly szándék esetén, akár nagyobb alku is lehetséges! Az ingatlan déli tájolású, és kiváló alapokkal rendelkezik, befektetésnek illetve felújításra is tökéletes választás lehet az ára tükrében, a szobákban jó állapotú parketta található, külön nyílnak egymástól. A régi ablakok újfajta többrétegű hang és hőszigetelt ablakokra lettek kicserélve. A mellékhelyiség és a fürdőszoba külön helyiségben helyezkednek el. A fürdőszoba régebben felújításon esett át, így itt már nem az eredeti kád és burkolatokat találjuk de alapvetően ez a helyiség is felújítandónak számít. Szintenként közös tároló helység van és amely igény szerint használható is.

A lakóközösség kiváló, a ház tiszta, rendezett és folyamatosan karbantartott. Akár gyors költözésre is van lehetőség.
A lakás kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a tömegközlekedés kiváló, mivel számtalan buszmegálló található körülbelül 5 percnyi sétára, mint például a 160,260, 118, 218, 901, 960 és számos távolsági busz; utóbbival a Göncz Árpád városközponti metrómegállóig is el lehet jutni. Szintén a közelben található az 1-es, 17-es, 19-es, 41-es villamos végállomása. Számtalan bevásárlási lehetőség adódik a közelben a Tesco, Lidl, Interspar, továbbá orvos, gyógyszertár, rendelőintézet, pékség, konditerem, étterem. A lakótelepen működik egy két tannyelvű iskola, a Krúdy Gyula Általános Iskola és a Bécsi úton, a hegyoldalon található a Kastély óvoda.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!


Ingatlan Referens:
 
Csák Roland

Keressen bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!

Mindenjog Fenntartva!
Rólunk
Irodánk Budapest egész területén közreműködik, kiemelten az Északi régió III. IV. XV. és a XIII. kerületben foglalkozik ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink megfelelő segítséget kapjanak ingatlanuk eladásához illetve megvásárlásához. Ehhez részletes, mindenre kiterjedő és megbízható tájékoztatást adunk.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Szolgáltatásaink
- Irodánkban, szakértő kollégáimmal teljes körű tájékoztatást nyújtunk az Ön igényeinek megfelelően az iroda kínálatában szereplő ingatlanokról.
- Az ingatlanok helyszíni megtekintését, a lehető legrugalmasabban biztosítjuk.
- Értékesítendő ingatlanát a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb áron adjuk el.
- Díjmentes hiteltanácsadást és hitelügyintézést nyújtunk.
- CÉGÜNK JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN ÜGYFELÉNEK. Szerződések készítését is vállaljuk.
Segítünk Önnek!
A szakmai múltunk segít abban, hogy irodánk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatással álljon leendő ügyfeleink rendelkezésére.
Ügyfeleink a korrekt és megfelelő tájékoztatáson túl, tanácsokat, a jogi kérdésekkel kapcsolatban pedig válaszokat kapnak, így kötöttségek nélkül jutnak előnyhöz.

Az adás-vételi szerződésnél biztosítani tudunk olyan szaktudással és jártassággal rendelkező ügyvédeket, akik régóta, számos más ingatlaniroda adás-vételeit is bonyolítják. Hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, így az általunk írt szerződések és azokkal kapcsolatos javaslatok tartalmilag is mindig helytállóak, utólag is, a vevők és tulajdonosok kölcsönös megelégedésére.

Az ingatlanközvetítést nem franchise rendszerben végezzük, ezért nem fordulhatnak elő az ezzel járó kellemetlenségek, mint például, hogy több kolléga is mutat egyazon ingatlant. A GoodFriends ha kell, akkor más irodákkal együttműködve szélesíti látóterét, hogy az Önnek legmegfelelőbb ingatlant tudjuk bemutatni, anélkül hogy meg kellene ismerkednie a teljes ingatlanközvetítői társadalommal a saját költségén az idejét rabolva.

Forduljon hozzánk bizalommal, Mi segítünk, hogy az ingatlankeresés és értékesítés könnyed és kellemes időtöltés legyen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ingatlanreferens:  Csák Roland Péter

Mobil:           06 30/937-82-74
Segítünk megtalálni
álmai otthonát!
Vissza a tartalomhoz