HA3017 - GoodFriends

GoodFriends
Jóbarát az ingatlanügyekben!
Mi segítünk Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal!
Tartalomhoz ugrás
Hivatkozási szám: HA3017
                                          Referens:  Csák Roland          Hívjon most! 06309378274
Hivatkozási szám: HA3017

III. kerületben, Békásmegyeren, a dunai oldalon a Juhász Gyula utcában, erkélyes, nyugodt, csendes környezetben, panelprogramos rendezett 10 emeletes panelház 5. emeletén, tehermentes, 56 nm-es 1+2 félszobás, kitűnő elosztású, világos lakás, 46,9 MFt-os irányáron eladó.

Az ingatlan keleti tájolású, így egy kávé mellett mindennap zavartalanul gyönyörködhetünk a felkelő napban, hiszen nincs másik épület szembe, ezért kellően intimek a szobák.

A társasház rendezett, kulturált lakóközösséggel rendelkezik, a szobákban jó állapotú lamináltpadló található, a szobák külön nyílnak egymástól, a többi helyiség járólappal burkolt, a régi ablakok újfajta többrétegű hang és hőszigetelt ablakokra lettek kicserélve, továbbá a radiátorokon egyedi hőmennyiségmérő található, ezáltal alacsonyan tartható a rezsiköltség. A bejáratot egy több ponton záródó biztonsági bejáratiajtó védi. A villany és vízvezetékek újra cserélése megtörtént, a villanyvezeték ki lett építve egy klímához is. A mellékhelyiség és a fürdőszoba külön helyiségben helyezkednek el.

A lakóközösség kiváló, a ház tiszta, rendezett és folyamatosan karbantartott. Az új vásárcsarnok és közösségi tér közvetlen szomszédságában található, lakás kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a tömegközlekedés kiváló, mivel több buszmegálló és a HÉV található körülbelül 5 percnyi sétára. Számtalan bevásárlási lehetőség adódik a közelben a Tesco, Lidl, Interspar, továbbá orvos, gyógyszertár, rendelőintézet, pékség, konditerem, étterem.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!


Ingatlan Referens:
 
Csák Roland

Keressen bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!

Mindenjog Fenntartva!
Rólunk
Irodánk Budapest egész területén közreműködik, kiemelten az Északi régió III. IV. XV. és a XIII. kerületben foglalkozik ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink megfelelő segítséget kapjanak ingatlanuk eladásához illetve megvásárlásához. Ehhez részletes, mindenre kiterjedő és megbízható tájékoztatást adunk.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Szolgáltatásaink
- Irodánkban, szakértő kollégáimmal teljes körű tájékoztatást nyújtunk az Ön igényeinek megfelelően az iroda kínálatában szereplő ingatlanokról.
- Az ingatlanok helyszíni megtekintését, a lehető legrugalmasabban biztosítjuk.
- Értékesítendő ingatlanát a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb áron adjuk el.
- Díjmentes hiteltanácsadást és hitelügyintézést nyújtunk.
- CÉGÜNK JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN ÜGYFELÉNEK. Szerződések készítését is vállaljuk.
Segítünk Önnek!
A szakmai múltunk segít abban, hogy irodánk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatással álljon leendő ügyfeleink rendelkezésére.
Ügyfeleink a korrekt és megfelelő tájékoztatáson túl, tanácsokat, a jogi kérdésekkel kapcsolatban pedig válaszokat kapnak, így kötöttségek nélkül jutnak előnyhöz.

Az adás-vételi szerződésnél biztosítani tudunk olyan szaktudással és jártassággal rendelkező ügyvédeket, akik régóta, számos más ingatlaniroda adás-vételeit is bonyolítják. Hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, így az általunk írt szerződések és azokkal kapcsolatos javaslatok tartalmilag is mindig helytállóak, utólag is, a vevők és tulajdonosok kölcsönös megelégedésére.

Az ingatlanközvetítést nem franchise rendszerben végezzük, ezért nem fordulhatnak elő az ezzel járó kellemetlenségek, mint például, hogy több kolléga is mutat egyazon ingatlant. A GoodFriends ha kell, akkor más irodákkal együttműködve szélesíti látóterét, hogy az Önnek legmegfelelőbb ingatlant tudjuk bemutatni, anélkül hogy meg kellene ismerkednie a teljes ingatlanközvetítői társadalommal a saját költségén az idejét rabolva.

Forduljon hozzánk bizalommal, Mi segítünk, hogy az ingatlankeresés és értékesítés könnyed és kellemes időtöltés legyen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ingatlanreferens:  Csák Roland Péter

Mobil:           06 30/937-82-74
Segítünk megtalálni
álmai otthonát!
Vissza a tartalomhoz