HA3010 - GoodFriends

GoodFriends
Jóbarát az ingatlanügyekben!
Mi segítünk Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal!
Tartalomhoz ugrás
Hivatkozási szám: HA3010
                                          Referens:  Csák Roland          Hívjon most! 06309378274
Hivatkozási szám: HA3010

III. kerületben, Békásmegyeren, a Duna felőli oldalon a Madzsar József utcában, klimatizált, nyugodt, csendes környezetben, panelprogramos rendezett 15 emeletes panelház 13. emeletén, tehermentes, 54 nm-es, 2 erkélyes 1+1 félszobás, kitűnő elosztású, parkra néző világos lakás, 43,5 MFt-os irányáron eladó.

Az ingatlan hatalmas előnye az intimségében rejlik, mivel a szokásos szomszédos panelház látványa helyett a budai hegyeket csodálhatjuk az erkélyről és a többi ablakból egyaránt, a nyugati tájolása miatt pedig mindennap végig nézhetjük ahogy a nap a hegyek mögé bukik.

Az ingatlan eredeti ablakai, többrétegű hang és hőszigetelt nyílászárókra lettek cserélve redőnnyel felszerelve, továbbá a radiátorokon egyedi hőmennyiségmérő található, ezáltal rendkívül alacsonyan tartható a rezsiköltség, az évek során a lakás körbe fűtöttsége okán, nem volt szükség a radiátorok bekapcsolására sem.

A bejáratot egy több ponton záródó biztonsági ajtó védi. A szobákban lamináltpadló található, a szobák külön nyílnak egymástól, a többi helyiség járólappal burkolt. A nagyszobában egy 3,5 kw-os klíma gondoskodik a hűs nappalokról és éjszakákról. A mellékhelyiség és a fürdőszoba külön helyiségben található, az ingatlan megegyezés szerint akár bútorokkal is eladó.

A lakóközösség kiváló, a ház tiszta, rendezett és folyamatosan karbantartott. Az új vásárcsarnok és közösségi tér könnyen elérhető, lakás kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a tömegközlekedés kiváló, mivel több buszmegálló és a HÉV található körülbelül 5 percnyi sétára. Számtalan bevásárlási lehetőség adódik a közelben a Tesco, Lidl, Interspar, továbbá orvos, gyógyszertár, rendelőintézet, pékség, konditerem, étterem.

 
Hétvégén is várjuk hívását!
Ingatlan Referens:
 
Csák Roland

Keressen bizalommal!

Hétvégén is várjuk hívását!

Mindenjog Fenntartva!
Rólunk
Irodánk Budapest egész területén közreműködik, kiemelten az Északi régió III. IV. XV. és a XIII. kerületben foglalkozik ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink megfelelő segítséget kapjanak ingatlanuk eladásához illetve megvásárlásához. Ehhez részletes, mindenre kiterjedő és megbízható tájékoztatást adunk.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Szolgáltatásaink
- Irodánkban, szakértő kollégáimmal teljes körű tájékoztatást nyújtunk az Ön igényeinek megfelelően az iroda kínálatában szereplő ingatlanokról.
- Az ingatlanok helyszíni megtekintését, a lehető legrugalmasabban biztosítjuk.
- Értékesítendő ingatlanát a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb áron adjuk el.
- Díjmentes hiteltanácsadást és hitelügyintézést nyújtunk.
- CÉGÜNK JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN ÜGYFELÉNEK. Szerződések készítését is vállaljuk.
Segítünk Önnek!
A szakmai múltunk segít abban, hogy irodánk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatással álljon leendő ügyfeleink rendelkezésére.
Ügyfeleink a korrekt és megfelelő tájékoztatáson túl, tanácsokat, a jogi kérdésekkel kapcsolatban pedig válaszokat kapnak, így kötöttségek nélkül jutnak előnyhöz.

Az adás-vételi szerződésnél biztosítani tudunk olyan szaktudással és jártassággal rendelkező ügyvédeket, akik régóta, számos más ingatlaniroda adás-vételeit is bonyolítják. Hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, így az általunk írt szerződések és azokkal kapcsolatos javaslatok tartalmilag is mindig helytállóak, utólag is, a vevők és tulajdonosok kölcsönös megelégedésére.

Az ingatlanközvetítést nem franchise rendszerben végezzük, ezért nem fordulhatnak elő az ezzel járó kellemetlenségek, mint például, hogy több kolléga is mutat egyazon ingatlant. A GoodFriends ha kell, akkor más irodákkal együttműködve szélesíti látóterét, hogy az Önnek legmegfelelőbb ingatlant tudjuk bemutatni, anélkül hogy meg kellene ismerkednie a teljes ingatlanközvetítői társadalommal a saját költségén az idejét rabolva.

Forduljon hozzánk bizalommal, Mi segítünk, hogy az ingatlankeresés és értékesítés könnyed és kellemes időtöltés legyen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ingatlanreferens:  Csák Roland Péter

Mobil:           06 30/937-82-74
Segítünk megtalálni
álmai otthonát!
Vissza a tartalomhoz